Szolgáltatások

Számomra a coaching egy támogató kapcsolat. A folyamat eredményessége a két fél közötti támogató és megerősítő kapcsolatnak köszönhető.

Hogyan tudunk együtt dolgozni?

Egyéni és csoportos foglalkozások

Milyen témákkal kereshetsz?

Az alábbi coaching és tréning foglalkozások érhetőek el nálam:

Coaching

01

Számomra a coaching egy támogató kapcsolat. A folyamat eredményessége a két fél közötti támogató és megerősítő kapcsolatnak köszönhető. De mégis, ebben a folyamatban az egyik legfontosabb elem, maga a kapcsolat. Társas lényként ez mindannyiunk számára fontos, meghatároz bennünket.

Coachként leginkább az motivál, hogy másokat támogathassak az önfejlesztés útján. Saját tapasztalatból tudom, hogy milyen nagyszerű dolog a fejlődés, és amikor egy-egy sémát és viselkedést, ami megnehezíti a mindennapokat, magunk mögött hagyhatunk. A tudatosabbá válás segíti, hogy később önállóan és magabiztosan hozzunk megfelelő döntéseket. Többek között ebben támogatom a hozzám fordulókat.

A coach nem ad tanácsot és megoldást a felmerülő kérdésekre vagy problémákra, hanem abban segít, hogy a mindenki megtalálja a számára megfelelő és működőképes megoldást. Mindannyian mások vagyunk és más dolgok mozgatnak bennünket. Ennek megfelelően nincs egy arany út, ami mindenki számára megoldást jelent. A coaching során a saját megoldást segítem megtalálni.

 

Integratív szemlélettel dolgozom Megoldás Fókusszal, Gestalt szemlélettel, NLP-vel és Tranzakció Analízissel is, a helyzettől a témától és a velem együtt dolgozó partner személyiségétől függően.

Business coaching

02

A vezetői készségek fejlesztésében támogat, melynek része az önismeret. Hozzásegít, hogy a vezetői stílus és eszköztár önazonos és sikeres legyen. A mindennapok során felmerülő nehézségek és dilemmák megoldásait járjuk körül. Támogatlak, hogy megtaláld a saját válaszaidat és utadat, hogy ne csak sikeres vezető legyél, de céljaidat is elérd. A folyamathoz fontos, hogy megőrizd a kíváncsiságod és hogy elkötelezd magad a fejlődés felé.

A vállalkozók vagy a kis szervezetek vezetői támogatást kaphatnak a felmerülő kérdéseikkel kapcsolatban egyéni és csoportos formában is.

Biztonságos teret nyújtva, értő figyelemmel a tapasztalataimat és a tudásomat adva találod meg a saját megoldásodat, a fejlődést és a magabiztos utat a sikeres döntésekhez.

 

Integratív szemlélettel dolgozom Megoldás Fókusszal, Gestalt szemlélettel, NLP-vel és Tranzakció Analízissel is, a helyzettől a témától és a velem együtt dolgozó partner személyiségétől függően.

Team vagy csoportos coaching​

03

„A folyamat során a jelenlévő team vagy csoporttagok valódi tapasztalatokat szereznek önmaguk, és társaik működéséről, és az empátia ,megértés, elfogadás jelentőségének felismerése révén, a felismert motivációs tényezők felhasználásával, megteremtik a lehetőségét az újszerű, kreatív szakmai irányvonalak, megoldások megszületésének.”

Remek módszer egy csapat számára a változások kezelésére és a csapattagok egymás közötti kapcsolatának elmélyítésére. Hozzásegíti a csapatot a közös céljuk eléréséhez, a csoportban betöltött szerepük tisztázásához, az esetleges konfliktusok megoldásához. 

A folyamathoz Akció Tanulás (Action Learning), Team Szupervízió, Megoldásközpontú Teamcoaching (Solution Circle) módszertanát használom.

Ifjúsági coaching

04

Úgy érzed gyermeked nehézséggel küzd, de te nem tudsz segíteni neki?

Változásokon megy keresztül, amiben támogatásra lenne szüksége?

Keress bátran, hogy közösen célt érjünk!

Az elmúlt több, mint 15 éves tapasztalatomat a fiatalokkal és a coachingot vegyítve várom azokat a kamaszokat, akik saját magukon szeretnének dolgozni. Legyen szó érzelemkifejezésről, önismeretszerzésről, kommunikációs eszközök elsajátításáról, jövőtervezésről vagy egy nehéz helyzeten való átjutásról.

AZ ifjúsági coaching egy támogató és inspiráló kapcsolat, mely változást generál, egy előre meghatározott cél érdekében, amiben benne van az elfogadás, értő figyelem, a hallgatás az ítéletmentesség és az együtt nevetés is.

Tanácsadás

05

Neurodivergens / Atipikus gyermeket nevelsz és elakadtál?

Nem tudod miért viselkedik a gyermeked a gyermeked úgy, ahogy?

Ötlettelennek és tehetetlennek érzed magad bizonyos helyzetekben?

Szeretnél többet megtudni a PDA (Phatoligichal Demand Avoidance) -ról?

Folyton ellenáll/ellenkezik és nem tudod mit tegyél?

Gyere el hozzám és segítek kibontani a háttérben húzódó okokat és megoldásokat találni azok megoldására.

Az elmúlt 15 évet neurodivergens gyerekek tanításával és családjaik támogatásával töltöttem. Dolgoztam autizmus, ADHD vagy ADD diagnózist kapott gyerekekkel és olyan diákokkal is, ahol felmerült a PDA. A meglévő tapasztalatommal és tudásommal szeretném segíteni azokat a családokat, akik úgy érzik, szükségük lenne rá.

A tanácsadás esetén a már meglévő tapasztalataimmal segítem a hozzám fordulókat. Ebben az esetben nem önfejlesztéssel foglalkozunk, hanem a neurodevergenciával kapcsolatos, tudományosan bizonyított megközelítéssel, eszközökkel és módszerekkel támogatom a családokat. 

Tréningek

06

Mi is az a Pathological Demand Avoidance (PDA)?

Diagnózis közlése és annak feldolgozása neurodivergens gyerekekkel

Mentalizáció tanítás, rugalmas – és fejlődésfókuszú gondolkodás mindennapokban

Időgazdálkodás és határtartás

Kérdésed van? Írj nekem!

Kapcsolatfelvétel e-mailen vagy a kapcsolati formon keresztül.

Emotic Coaching
Scroll to Top