Mindent rólad!

Tanfolyami információk és jelentkezés

Mindent rólad! A diagnózis közlésére és feldolgozására való felkészülés szülőknek Mindent rólad!

TRÉNING, SZEMÉLYES JELENLÉTTEL

Vannak családok, ahol egyértelmű a diagnózisközlésnek az ideje és módja, másoknál számos kérdés felmerül. És mind a kettő teljesen rendben van.

Hogy ki és mikor közli a gyermekkel a kapott diagnózist, nagyon sokféle lehet. Ehhez kapcsolódóan számos kérdés merülhet fel a családokban. Egyáltalán el kell-e mondani? ha igen, mit kell mondani? Hogyan kell csinálni?
Mit tehet a szülő, ha még maga sem biztos ezekben a kérdésekben?

Minden helyzet egyedi és különleges, így nincsenek sablonválaszok és nincsenek KELL-ek sem. A nap során a lehetőségeket és a különböző tapasztalatokat járjuk körül, hogy mindenki a számára legideálisabb döntést hozhassa meg. A program tartalmaz önismereti gyakorlatokat is, hisz ez a folyamat nem leválasztható a szülőkről és érzéseikről. Egy biztonságos térben támogatlak majd benneteket, hogy megtaláljátok a saját válaszaitokat.

Az alkalomra csak érintett szülőket és családtagokat várunk.

tréninget tartja:

Farkas Gyöngyi Karolina, a Symbo Alapítvány társalapítója és korábbi vezetője, a Skatulya oldal egyik alapítója és szerzője, gyógypedagógus, tréner

Személyes jelenléti alkalom időpontja:

Jelenleg nincs meghirdetett időpont.

Helyszín: 1074 Budapest, Csengery utca 24. fsz. 2. Symbo Alapítvány

A tréning díja: 24.000 ft/fő

Maximális létszám: 12 fő
Minimum létszám 6 fő

Helyeteket a tréning díjának befizetésével tudjátok biztosítani, a regisztráció a képzési díj befizetésével válik véglegessé!

A tréningek a Symbo Alapítvány szervezésében valósulnak meg. Felnőttképzési bejegyzési szám: B/2020/008590

Emotic Coaching
Scroll to Top